top of page
Poza scriitoruluiFlamingo boys

STRIPTEASE FEMININ

Cu siguranta ti-ai imaginat cum ar fi sa beneficiezi de un show facut de stripteuze....

Acum e momentul ca imaginatia sa devina realitate!

Incontinuare iti vom lasa cateva petreceri la care poti apela la serviciile de striptease feminin pentru o petrecere despre care se va vorbi zile intregi.



PETRECERE MAJORAT

18 Ani - Cine nu tine minte petrecerea de majorat. Petrecerea de Majorat este cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecaruia… Surpriza....O stripteuza ca si invitata va pune sarbatoritul in centru atentie, va incanta privirile tuturor invitatilor si cu siguranta va fi o petrecere despre care se va vorbi zile intregi.



PETRECERE BURLACI

UN MUST! Orice barbat viseaza la o ultima noapte de burlacie ca la carte. Cei mai buni prieteni, whisky si stripteuze.


PETRECERE ANIVERSARA

Are tot ce isi doreste si nu ai idee ce cadou sa ii iei? Indiferent de varsta sarbatoritului o stripteuza e in totdeauna un cadou indeit, plin de erotism.


PETRECERE CORPORATE

Vrei sa scoti partenerii sau angajatii din monotonia zilelor de munca. Petreceri corporate, sediul companiei sau birou show-ul de striptease feminin se adapteaza la cadrul oficial in care va avea loc surpriza. Un moment artistic elegant, erotic si plin de magnetism, care ii va impresiona cu siguranta pe toti cei prezenti.






ANIMATOARE PETRECERE

Costume speciale si dansatoare inedite!

PETRECERE NUNTA

Vrei sa iesi din tipare? Daca nu la nunta atunci cand? Stripteuze sexy vor dansa si il vor fura pe mire in cel mai inedit mod.


HOSTESS EVENIMENTE

Fete frumoase si tinute in ton cu evenimentul organizat.


PETRECERE CRACIUN

Naughty & Nice Daca ai fost cuminte tot anul noi te rasplatim cu un show de Craciun. Craciunite sexy iti vor aduce cadoul asteptat!




Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page